Narin Nasıl Öldürüldü? Cinayetin Senaryosu Paylaşıldı…

Narin Güran Cinayetinde Yaşanan Son Gelişmeler

Sizlerin de bildiği üzere küçük kızımız Narin’in cansız bedeni bir derede bulunmuştu. Olayın ardından bir cinayetin işlendiği gün yüzüne çıkmıştı bunun üzerine incelemeye başlanan Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Devletimizden isteğimiz bu alçaklığı yapan kansızların biran önce bulunup gerekli cezaların verilmesidir. Küçük Narin’imizin mekanı cennet olsun..

Meslek hayatları boyunca oldukça cinayet olayları çözen, binlerce cinayet dosyası inceleyen alanında uzman dedektifler, Narin Güran cinayeti hakkında şu şekilde gelişmiş olabilir diye fikirde bulundular.

Dedektifler Tarafından Paylaşılan Cinayetin Yaşanmış Olabileceği Senaryo:

“Narin arkadaşlarından ayrıldıktan sonra evlerinin arkasında bulunan ahıra doğru yürüdü. Ahırın orada ağabeyiyle yeğenini gördü. İşte tam bu noktada küçük Narin görmemesi gereken bir şeyi görmüş olabilirdi. Ağabeyi ve yeğeni orada ne yapıyordu? (Anne Yüksel Güran Narin kaybolduktan bir iki gün sonra TV katıldığı kadın programında oğlunun yasaklı bir madde ile köpeğe kötü davrandıklarını anlatmıştı).

Narin ne gördü! İşte tam burada küçük Narin yanlış zamanda yanlış yerde bir olaya şahit olmuştu. Bunun üzerine ya bağırdı ya da “Seni babama söyleceğim” gibi tepki verdi. Bağırmasını engellemek için abi Enes, Narin’in ağzını bir eliyle kapattı bir eliyle de ensesinden bastırdı. Gürültüyü duyan anne olay yerine geldi ve kızını kurtarmak için Narin’in ağabeyi Enes’in kolunu ısırdı. İşte ısırık izi büyük ihtimalle buydu.

Adli Tıp ağabeyin kolunu ısıran annenin ağız yapısıyla o ısırığın ağız yapısını bulabilirse ve ağız yapıları oturursa cinayet çözülmüş olacak. Bu boğuşma sırasında 8 yaşında olan küçük Narin yere yığıldı. Öldüğü sanılarak baba Arif, Batman’da olduğu için ailenin büyüğü amca Salim’e durum haber verildi. Bu yüzden amca Salim’in kayıtlara geçen konuşmasında 15 yaşındaki işçisi Ramazan A’ya, “Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu” sorusunu soruyor. Cinayet dedektiflerine göre, Narin’i amca öldürmüş olsaydı bu soruyu sormazdı. Besbelli ki amca olayı örtbas etmek için çağrıldı. Eğer amca Salim Güran Narin’i öldürmüş olsaydı olayı örtbas ederek cesedi yok ederdi. Feodal toplum yapısı içerisindeki köyde panik halinde “Küçük kız gitti, bari yeğenle kendi oğlunu” kurtarma girişimi yaptı. Bu yüzden Narin’i gömen Nevzat Bahtiyar’a, “Arif’in kızını öldürdüm. Bunu yok et yoksa seni ve aileni öldürürüm” dedi. ”

Yine cinayet masasının eski uzman polislerine göre; cinayeti Amca Salim işlemiş olsaydı cesedi kendi gider, kimsenin bilmediği bir yere gömerdi. Böylece küçük Narin’i kimse bulamazdı. Oysa cinayetin işlendiğini Salim neredeyse bütün akrabalarına telefonla söylüyor. Hatta aile meclisi kolluk kuvvetlerinden habersiz gizli gizli toplantı yapıyor. Köydeki ortak sessizliğin ana nedeni de buydu. Nevzat’la amca Salim’in aynı noktada nasıl HTS verdikleri ortaya çıktı.

Amca Salim Güran ifadesinde, itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın iddialarını yalanlayarak, “O gün Nevzat’la hiç görüşmedim. Akşam 20.00 gibi gördüm” ifadelerini kullanmıştı. Emniyet Siber polisinin de destek verdiği HTS çalışmalarında Salim’in ifadelerini yalanlayan deliller ortaya çıktı. Bahtiyar ve amca Salim Güran’ın olay günü köyün mezarlığına yakın yerde aynı noktada HTS kayıtlarına düştükleri ortaya çıktı. Bu delilin ardından da Diyarbakır Jandarma ekipleri operasyon yaparak Nevzat Bahtiyar’ı gözaltına aldığı öğrenildi. Narin’in ölümüne ışık tutan mesajlaşmaların arka planı daha da sarsıcı çıktı! Herkes Narin’in gördüğü bir sahne üzerine öldürüldüğünü konuşuyor.

İddiaya göre Narin cinayetten bir gün önce “Türk toplumunun kaldıramayacağı” bir şeye tanıklık etti. Bu sahnede muhtar amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, diğer amcası Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran vardı. Olay iddiaya göre Salim Güran’ın evinin yakınındaki ahırda yaşandı.

Narin Cinayetinde Kimin, Ne Kadar Parmağı Var?

21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni kaybolduktan 19 gün sonra bir derenin içerisinde ağzı bağlanmış bir çuvalın içinde bulundu. Köy halkı sessizliğini korumayı tercih etti. Ancak şimdi adli makamlar mesajları, telefon görüşmelerini tek tek deşifre ederek ipuçlarını birleştiriyor. Son olarak Narin’in annesi, amcası ve diğer amcasının eşi olan yengesinin içinde bulunduğu bir sahneyle ilgili iddia ortaya atıldı. Kendini iyi ifade edebilen ve konuşkan bir çocuk olduğu söylenen küçük Narin, işlenen cinayet hakkında yapılan iddialara göre bu sahne üzerine öldürüldü.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Content is protected !!