Muayene Olan Genç Kızın Organlarının Ters Olduğu Anlaşıldı, İşte Detaylar..

Apandisit ağrısı nedeniyle doktora giden genç kız şok edici bir şeyle karşılaştı.

Karın bölgesinde hissettiği dinmek bilmeyen ağrı onu rahatsız ediyordu. Tedavi olmak için doktora gitmişti. Doktorun muayenesi doktoru da onu da korkuttu. Çünkü vücudunda neredeyse milyonda bir rastlanan bir durum söz konusuydu.

Muayene Olan Genç Kızın Organlarının Ters Olduğu Anlaşıldı - Kabfo.com

Genç kız olayı şu sözlerle anlattı;

“Apandisit ağrısıyla doktora gittiğimde doktor ultrason cihazıyla apandisit bölgeme baktığında bu organın burada ne işi var senin organların ters dedi. Ve sonra sen merdivenlerden mi yuvarlandın diye sordu. Bende şaka olduğunu sandım ve evet merdivenlerden yuvarlandım dedim. Aslında küçükken de anneme sürekli kalbimin sağda olduğunu söylüyordum fakat onlar bana inanmıyordu. Aslında sadece kalbim değil tüm organlarım ters bölgelerde.”

Genç kızı muayene eden doktor ultrason ile vücudunu inceledi ve kızın kalbinin, aort damarlarının, dalağının ve midesinin solda olması gerekirken sağda olduğunu tespit etti. Karaciğerinin ise vücudunun sol kısmında olduğunu söyledi. 21 yaşındaki genç kız organlarının ters olduğunu bu muayenede öğrendi.

Muayene Olan Genç Kızın Organlarının Ters Olduğu Anlaşıldı - Kabfo.com

Muayene sonrasında doktor, genç kıza “Bu zamana kadar böyle yaşamışsın, bundan sonrada böyle yaşamaya devam edeceksin.” diye tavsiyede bulundu.

Genç kızın organlarının terste olması bir hayati risk temsil etmiyor organları sağlıklı şekilde görevlerini yerine getiriyor. Genç kız her ne kadar bunun farkında olsa bile bu duruma karşı korku duyuyor. Aslında korkusunun asıl nedeni herhangi bir acil durum, hastalık, kaza anında ilk yardım müdahalesi sırasında ona müdahale yapacak kişinin organlarının normal insan vücudu gibi yerlerde olduğunu sanıp o şekilde yanlış müdahale etmesi. Bu durum genç kızı oldukça korkutuyor.

Muayene Olan Genç Kızın Organlarının Ters Olduğu Anlaşıldı - Kabfo.com

Genç kız bu duruma karşılık şu şekilde yanıt verdi;

“Kalbimin sağda olduğunu belirten bir dövme yaptırmak istiyorum. Dövmeyi yaptırdığımda büyük bir ihtimalle doğru müdahale edeceklerini düşünüyorum İnşallah.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Content is protected !!